Velkommen

Web_Træningstider_smallWeb_BegivenhederWeb_Om_KlubbenWeb_Ny_i_Taekwondo_small

Velkommen til Holbæk Musool Taekwondo Skole med kampkunstens værdier i behold. Vi er en  ung og dynamisk Taekwondo klub med fokus på teknik-delen herunder retningslinje for Kukkiwon og den selvforsvar allerede ligger i Taekwondo

Alle dem der vil have mere kendskab til Taekwondo, kan være med, som et tilbud i Holbæk og omegn.

Grundprincipper for Taekwondo Filosofi. 
Taekwondo er formet af tre grundværdier, som tilsammen former Taekwondo’s identitet. De tre grundværdier kan overordnet betegnes ved de tekniske færdigheder (Musool), kunst grundværdier (Muyae) og de filosofiske grundværdier (Mudo)

Træningen vil være tilpasset den enkelte udøver, og der startes forsigtigt op, så muskler og led ikke bliver overanstrengt. Og tilsvarende bygger vi langsomt op med passende opvarmning og øvelser målrettet mod ”voksne mennesker”, og opmærksomhed rettet mod at undgå skader.

DIF_LOGODTaF_LogoMusool_LogoKukkiwon

Facebook Posts

2 weeks ago

Hej Alle
Grundet COVID-19 i Danmark lukker Holbæk Musool klubben ned for træning på alt træning og aktiviter med øjeblikkelig virkning.
I første omgang holder vi lukket i 14 dage. Bestyrelsen (Mikael og Jeg) har truffet beslutningen efter rådgivning fra Staten og kommunen. Vi er selvfølgelig meget kede af det, men er enige i, at vi alle har et ansvar for at smittespredningen begrænses så vidt, det er muligt.
Husk hjemmetræning og Pas rigtigt godt på hinanden derude 😅 ses Finn
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

meld ud, hvis i kommer til træning imorgen kl. 18 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Er det dig, eller kender du vedkommende? ... See MoreSee Less

View on Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.