• mandag, 1. april 2024

Musool i Poznan, Polen

Ugen inden påske var Smilla og Jesper fra Musool Taekwondo Klub samt Jespers datter, Lot, fra Frederikssund Taekwondo Klub på træningslejr i Poznan, Polen. Efter en lang tur med fly og tog ankom trioen tordag aften til dojangen og deltog i første træning. De efterfølgende dage var der hhv. træning og sparring med elektronisk udstyr. Og med et deltagerantal på mellem 50 - 70 personer per træning var der rigeligt af modstandere.

Påskesøndag gik turen til en mindre by knap 30 minutters kørsel fra Poznan mhp. at deltage i "Grand Prix Wielkopolski". Men selv med 400 deltagere, var der ingen modstandere i cadet, -29 kg til Smilla. Så i stedet rykkede Smilla op i -33 kg for at få kampe.

Efter en tæt semifinale, som Smilla vandt 2 -1, stod Smilla over for en meget smidig og høj pige. Polakken var aggressiv og kom ind med forreste ben mod hovedet igen og igen. Smilla og coach Jesper havde dog taktikken på plads og med bagerste ben til vesten gik første runde til Smilla. I anden runde skruede den polske pige op for tempoet, men Smilla fik blokeret det meste og med en del hovedspark og spark på vesten, tog Smilla også anden omgang. Denne gang på pointgap.

Belært af erfaring fra Poznan og andre ture, kan det varmt anbefales alle at tage ud i "nærområdet" og få noget erfaring. For det kan godt være, vi slås med få medlemmer (især i kamp) i Danmark, men det gør de bestemt ikke andre steder!