Velkommen

Klubben er lukket pga. Sundhedsstyrelsens anbefalinger grundet COVID19 i Danmark.
Se mere her

Når vi starter igen
Nye store og positive tiltag vedr. Teknik-træning vil fremover forgå under UC for at imødegå forbundets fremtidsplaner, så dette betyder at alt deltagelse i teknik-træningen skal tilmeldes via. UC, og herunder Holdsport for at kunne deltage, så vi kan hjælpe med jeres målrettede udvikling mod stævner og evt. landsholdet.
Klubber har et samarbejde med Islev vedr. UC, så alt tilmelding skal være via Islev TDK.
Mere information herom vil komme her senere.

Sommerferie træning 2020 er i fællesskabe med Holbæk i deres dojang
Se mere Her

Web_Træningstider_smallWeb_BegivenhederWeb_Om_KlubbenWeb_Ny_i_Taekwondo_small

Velkommen til Holbæk Musool Taekwondo Skole med kampkunstens værdier i behold. Vi er en  ung og dynamisk Taekwondo klub med fokus på teknik-delen herunder retningslinje for Kukkiwon og den selvforsvar allerede ligger i Taekwondo

Alle dem der vil have mere kendskab til Taekwondo, kan være med, som et tilbud i Holbæk og omegn.

Grundprincipper for Taekwondo Filosofi. 
Taekwondo er formet af tre grundværdier, som tilsammen former Taekwondo’s identitet. De tre grundværdier kan overordnet betegnes ved de tekniske færdigheder (Musool), kunst grundværdier (Muyae) og de filosofiske grundværdier (Mudo)

Træningen vil være tilpasset den enkelte udøver, og der startes forsigtigt op, så muskler og led ikke bliver overanstrengt. Og tilsvarende bygger vi langsomt op med passende opvarmning og øvelser målrettet mod ”voksne mennesker”, og opmærksomhed rettet mod at undgå skader.

DIF_LOGODTaF_LogoMusool_LogoKukkiwon

Facebook Posts

1 month ago

Er det nogen fra Holbæk skal til sortbelt træning i Solerød kl. 12. hvor jeg kaneventuelt køre med, da jeg ikke kan køre bil selv lig fortiden.
træning starter kl. 12
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Det ser ud til at vi få ikke lov til at bruge, Musool Dojang måske til efter sommerferie. Til dem der har adgang til Fitness World. jeg træner der. Det er en godt holdtrænings lokal. Hvis nogen har lyst, kan vi aftale nærmere, hvor vi mødes til at træne sammen.
Men det kræver at man har medlemskab.
Jeg håber vi kan få lov til at bruge vores dojang snart.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.