Tilhørsforhold

Klubbens tilhørsforhold.
Alle klubbens medlemer af Dansk Taekwondo Forbund, samt
Højbælterne støtter op omkring Sim Uu.

Er en interesseforening som er knyttet til Sabum-nim Ko, Tai-Jeong – 9. dan. Foreningen afholder træning, stævner, lejre, dangraduering, samlinger, teknik udvikling og andre arrangementer.

Værdierne
Sim Uu er en forening under Dansk Taekwondo Forbund, hvor det primært handler om at mødes og hygge sig. Og set i lyset af de sidste års diskussioner, drøftelser og slagsmål er det meget vigtigt for Sim Uu, at fastslå, at det er for at mødes og hygge sig med venner og dyrke den sport, som i mange år har været drivkraften hos de stiftende klubber og personer, og ikke at diskuterer økonomi, mesterproblematik og personlige opgør. Link til Sim Uu Værdier

Fremtiden
Udover at der allerede nu findes små netværk i Sim Uu, arbejder bestyrelsen med idéer og forslag til hvad der ellers skal foregå, herunder tænkes eksempelvis på gradueringer, kurser, alternative træninger og stævner, alt sammen da foreningen har mulighederne inden for Sim Uu. Sim Uu ser frem til det fremtidige samarbejde i og med Dansk Taekwondo Forbund, og ser frem til at arbejde positivt og konstruktivt med det, det hele drejer sig om, nemlig Taekwondoen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.