Træning

Træningstider
Se her

Træningsplan Øvet Hold 2018

Vi føgler skoleferien år for alle grund træningshold

Alle vores Instruktører er har DIF og Dansk Taekwondo orbunds træneruddannet.
Læs mere her

Grundprincipper for Taekwondo Filosofi
Taekwondo er formet af tre grundværdier, som tilsammen former Taekwondo’s identitet. De tre grundværdier kan overordnet betegnes ved de tekniske færdigheder (Musool), kunst grundværdier (Muyae) og de filosofiske grundværdier (Mudo)

Træningform
Vi træner alle 3 grundværdier indenfor Taekwondo, med vægten lagt på WTF grund Teknikker.
Taekwondo vil give dig mulighed for at stifte bekendtskab med:
Nye venskaber og sammenhold konkurrenceoplevelser ved stævner i evt. teknik Sundhed og positiv indstilling Bestræbelsen af både personlige og sportslige mål Smidighed i både over- og underkrop Styrke- og konditiontræning Mentaltræning/meditation gennem en lærerig proces Realistisk og effektivt selvforsvar
Med tiden kommer du til at kunne håndtere vanskelige situationer, f.eks. gennem selvforsvar.
Træningen vil være tilpasset den enkelte udøver, og der startes forsigtigt op, så muskler og led ikke bliver overanstrengt. Og tilsvarende bygger vi langsomt op med passende opvarmning og øvelser målrettet mod ”voksne mennesker”, og opmærksomhed rettet mod at undgå skader.

For de nye
Træningstøj hvor du føler dig veltilpas, hvis du vil fortsætte i klubben skal du så købe en Taekwondo dragt.

Personlig hygiegne
Husk, at du vil komme i nærkontakt med dine Taekwondo venner og vær derfor opmærksom på din personlige hygiegne. Specielt skal dine negle på hænder og fødder altid være rene og klippede, så du ikke river andre under træningen.

Smykker og ure
På grund af faren for ridser og flænger på dig selv og dine Taekwondo venner, må du naturligvis heller ikke bære smykker, armbåndsure etc. under træningen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.