Dan graduering under Musool Taekwondo

Kampkunst og sport under Mahmoud Shekari, Jacob Frisholt og René Egeskov Jensen som stod for selve graduering.
Forløbet op til selve Graduering var mange træninger under Mahmoud med vejledning og tilretninger, en teoriprøve var bestået med super godt resultat, samt evaluering weekend før Gradueringen.
Alle udmærket sig med stor energi
Så Stort tillykke til Pia Egeskov 3. dan og Jonas Linkov 3. dan, plus nye mål fra Dan-trænerne vedr. rejsen i verden inden for Koreansk kampkunst.
Igen stort tillykke til alle😁… også bliv det Jul

RETNINGSLINIER COVID 19 (CORONA)


ALLE idrætsgrene også Taekwondo er med i genåbningsaftalens kommende faser
Læs mere herom på forbundets info side, med løbende updates Covid19 (taekwondo.dk)

Alle fra og med 18 år skal fremvise et gyldigt coronapas for at kunne være med til træningen.

Et Coronapas kan være: En negativ test, der er max 72 timer gammel Et gennemført vaccinationsprogram En positiv test – minimum 14 dage og højst 180 dage gammel. Hvis du sørger for coronapasset, lover vi at sørge for overholdelse af de gældene retningslinjer samt god træning! Det er ikke et officielt krav for unge under 18 at de skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage – men vi vil dog gerne endnu en gang opfordre jer alle til at lade jer teste jævnligt, så vi på den måde kan passe rigtig godt på os selv og hinanden!

Sommer ferietræning 2020

I fællesskab med Holbæk tager Sommer Ferie træninger sammen i Holbæk Dojang

Fra uge 27 til og med uge 32
Tirsdag børn 17.00-18.30
Tirsdag voksen 18.30-20.00
Torsdag børn 17.00-18.30
Torsdag voksen 18.30-20.00

Normal træning starter igen mandag den 12. august
Husk hjemme træning og ses til træning i sommerferien

se mere på
www.musool.dk eller www.htkd.dk/traeningstider/

Positive tilmelding tiltag vedr. Teknik-træning

Når vi starter igen
Nye store og positive tiltag vedr. Teknik-træning vil fremover forgå under UC for at imødegå forbundets fremtidsplaner, så dette betyder at alt deltagelse i teknik-træningen skal tilmeldes via. UC, og herunder Holdsport for at kunne deltage, så vi kan hjælpe med jeres målrettede udvikling mod stævner og evt. landsholdet.
Klubber har et samarbejde med Islev vedr. UC, så alt tilmelding skal være via Islev TDK.

I skal give Finn jeres E-Mail, så få I en mail med link til tilmelding og Holdsport.

Kluppen lukket pga. COVID19 i Danmark

Holbæk Musool Taekwondo Klub aflyser hermed ALLE træninger og aktivitet jævnført anbefalinger fra statsministeren, Sundhedsstyrelsen og div. myndigheder.

Alle træninger i klubben er hermed aflyst på ubestemt tid. Se mere på Statens Serum Institut

Vi vil løbende holde os opdateret og melde ud via. Facebook, så snart vi kan komme ned og træne igen. Pas rigtigt på hinanden derude og husk hjemmetræning.

Hilsen bestyrelsen

Anerkendelse for deres DM og EM resultater i 2019

Årets Mester 2019 i Holbæk Sportsby

En dejlig aften hvor Holbæks sportsudøvere bliver hædret for deres resultater i det forgangne år 2019. Nikolai Kronborg og Victor fra Holbæk Musool taekwondo, fik Holbæk og vores borgmester Christina Krzyrosiak Hansen

Dan graduering under Musool Taekwondo


Dan graduering under Musool Taekwondo, som er skole for Kampkunst og sport under Rene Egeskov Jensen som stod for selve graduering og Finn Buchardt som Hjælper, samt formand for Herlev Jørn Chr. Andersen var forbi med et stort tillykke.
Var kommet helt fra Herlev for at være til for-træninger, teoriprøve på dagen, samt graduering og evaluering. Alle udmærket sig med stor energi
Så Stort tillykke til Sophia Ladewig 1. dan og Mikkel Wellejus Dybæk 1. dan, plus nye mål og rejse i verden af alt inden for Koreansk kampkunst.
Igen stort tillykke til alle :)… også bliv det Jul 🙂

Dan graduering under Musool Taekwondo

Dan graduering under Musool Taekwondo, som er skole for Kampkunst og sport under Mahmoud Shekari og Rene Egeskov Jensen som stod for selve graduering og Finn Buchardt som Hjælper.

Alle har være til træninger, teori, teoriprøve hvor der har være evaluering af den enkelte udøver. Alle udmærket sig med stor kraft og energi, som er et af kendetegn for vores klub

Så Stort tillykke til Victor Frisch Schultz 3. dan, Pia Egeskov Jensen 2. dan og Jonas Linkov 2. dan med de nye grane til det Koreansk kampkunst træ i Taekwondo, samt nye mål og rejse i verden af alt inden for Koreansk kampkunst.

Ser frem til en masse nye blade og grene på træet i fremtiden.

Igen stort tillykke til alle